top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

De spirende kursister


Jagttegns hold 2021


Lørdag d.8.5.2021 afsluttede Johnny Funck Carlsen, Anders Bruun Nørring og Anders Larsen 2020/2021 jagttegns holdet med en praktisk dag ved Hedehusene Fløng skydebane. Samtidig havde de 2021 jagttegns holdet på banen for første gang og selv om der ingen skud kunne løsnes denne dag var undervisningen og krusisternes engagement helt i top.

Jagttegns underviser Johnny Funck Carlsen


Dagen bød på både praktisk undervisning men sørme også tid til en masse teori prøve mens man ventede på at gå afstands banerne, og her kunne krusisterne tjekke op på om alt teori nu var ved at være på plads men det fik kyndig vejledning.


Det blev trænet i at afstands bedømme og hvorledes vildt figurerne kunne præsentere sig til en prøve og vores nye medlemmer klaret øvelsen særdeles godt.


Afstands banerne blev gået og der blev krydset forhindringer og det er vist ingen hemmelighed for nogen, at det der med ikke at røre ved toplukkenøglen før tid var en svær øvelse.


Der blev øvet med klik patroner for at få en fornemmelse for den nye rytme som skal indlæres i kroppen, og efter en del øvelse begyndte tingene at falde på plads.

Alt i alt en rigtig god dag med de nye medlemmer af vores jagtforening. Vi ønsker 2020/21 holdet knæk og bræk med den kommende jagtprøve, og 2021 holdet ses vi snart på banen med igen også skal der trænes med skrap ammunition.

Comments


You Might Also Like:
bottom of page