top of page
D. 3/12 Kl 14.00 vil der blive serveret gløgg og æbleskiver i klubhuset. Kom glad 
SØNDAG DEN 13. AUGUST 2023 KL. 10.00-15.00

Strandjagt og sikkerhed til søs – teori og praksis

Roskilde Strandjagtforening inviterer d. 13/8 alle strandjægere til en fælles dag med sikkerhed for øje – en dag hvor alt går galt.

Strandjagten er en fri og fantastisk jagtform men heller ikke helt ufarlig. Cirka hvert andet til tredje år, går en strandjæger tabt. I medierne hører man jævnligt om nærved ulykker og der er med stor sandsynlighed mange flere nærved ulykker end man kender til. Det ønsker vi i Roskilde strandjagtforening at bidrage til minimeres.

Anders Larsen (strandjæger, sejlsikkert ambassadør, kajak instruktør og naturformidler) og John Friborg (strandjæger, sejlsikkert instruktør og tidligere strand og havjagts koordinator ved DJ) vil guide os igennem dagens tema: strandjagt og sikkerhed til søs. dagen vil indeholde teori, erfaringsudvekslinger, diskussion samt praksisøvelser i og på vandet.

Dagen vil være relevant for alle strandjægere og både garvede, nybegyndere og de helt uprøvede er velkomne. Medbring og test det tøj og sikkerhed udstyr du normalt vil have med på en jagtdag. Der vil også være mulighed for at låne forskelligt udstyr samt pramme.

Tilmelding i Facebook event eller til Rasmus Roland Christensen på tlf. 25342939

Til frokost er der lidt pølser og brød på grillen.

 

Det sker d. 13/8 kl. 10.00-15.00
Roskilde strandjagtforening
Strandgade 16, 4000 Roskilde.

. Knæk og Bræk

Roskilde Strandjagtforening

Strandjagt og sikkerhed til søs – teori og praksis

Følg med i hvad der sker i kalenderen

bottom of page