top of page

Generalforsamlinger
Roskilde Strandjagtforening: 23. marts
Fugleskydningsforeningen: 9. marts

Sæsonafslutning

Sæsonafslutning
2. februar kl. 18:30


Godt nytår strandjægere. Fredag 02/02-2024 kl.18:30 vil vi gerne i Roskilde strandjagtforening, byde jer velkommen til endnu en hyggelig aften. Der er ingen plan for hvad der skal snakkes om, det bestemmer i fremmødte. Altså åben dialog om alt hvad der er på hjertet. Vi har før kørt med længere indlæg fra diverse fagfolk, og det blev vi helt sikkert klogere af. Flere har efterfølgende nævnt at det gik noget ud over udveksling af gode ideer samt ((og ikke mindst) de gode historier og oplevelser vi hver især har. Vi giver kaffe og hjemmebagt kage, øl og vand kan købes via vores automat, som nu er så moderne at der kan betales med kort. Der er åbent for alle, med eller uden medlemskab hos os eller for den sags skyld Danmarks Jægerforbund. Jagttegn er heller ikke en nødvendighed. Vil ligger stadig i Strandgade 16 4000 Roskilde. Der er ikke mulighed for parkering helt ude ved os. Parkering er ovre på Roskilde havn, følg vandet venstre rundt (promenaden) når du er ved det sidste hus, er du i mål. Vi glæder os til at se jer, både jer der har været med før men også jer helt nye. På gensyn.
D. 3/12 Kl 14.00 vil der blive serveret gløgg og æbleskiver i klubhuset. Kom glad 

Overskrift 1

SØNDAG DEN 13. AUGUST 2023 KL. 10.00-15.00

Strandjagt og sikkerhed til søs – teori og praksis

Roskilde Strandjagtforening inviterer d. 13/8 alle strandjægere til en fælles dag med sikkerhed for øje – en dag hvor alt går galt.

Strandjagten er en fri og fantastisk jagtform men heller ikke helt ufarlig. Cirka hvert andet til tredje år, går en strandjæger tabt. I medierne hører man jævnligt om nærved ulykker og der er med stor sandsynlighed mange flere nærved ulykker end man kender til. Det ønsker vi i Roskilde strandjagtforening at bidrage til minimeres.

Anders Larsen (strandjæger, sejlsikkert ambassadør, kajak instruktør og naturformidler) og John Friborg (strandjæger, sejlsikkert instruktør og tidligere strand og havjagts koordinator ved DJ) vil guide os igennem dagens tema: strandjagt og sikkerhed til søs. dagen vil indeholde teori, erfaringsudvekslinger, diskussion samt praksisøvelser i og på vandet.

Dagen vil være relevant for alle strandjægere og både garvede, nybegyndere og de helt uprøvede er velkomne. Medbring og test det tøj og sikkerhed udstyr du normalt vil have med på en jagtdag. Der vil også være mulighed for at låne forskelligt udstyr samt pramme.

Tilmelding i Facebook event eller til Rasmus Roland Christensen på tlf. 25342939

Til frokost er der lidt pølser og brød på grillen.

 

Det sker d. 13/8 kl. 10.00-15.00
Roskilde strandjagtforening
Strandgade 16, 4000 Roskilde.

. Knæk og Bræk

Roskilde Strandjagtforening

Strandjagt og sikkerhed til søs – teori og praksis

Følg med i hvad der sker i kalenderen

bottom of page