Lån af skydepram og forenings jolle.

Husk at tjekke vejret inden i sejler ud.

Foreningsbåd og skydepramme

Roskilde Strandjagtforening råder over en jolle med motor og 3 skydepramme som medlemmer kan låne.

Det er gratis at låne båd og pramme, men det forventes at man afleverer det lånte i samme stand, som da man tog det i brug. Husk derfor at rengøre både og pramme efter brug, og fylde benzintanken til foreningsjollen op efter endt brug.

Booking af foreningsjolle og skydepramme foregår ved henvendelse til Bertil Schmidt på bertilschytt@gmail.com eller tlf. 60 15 16 60.

En booking er først gyldig når Bertil har bekræftet den.

 

Foreningsjollen Holger

En Nordan 15 jolle med en 15 hestes 4-takt motor. Jollen ligger på plads 29 på foreningens bådebro.

Skydepram nr. 1

En Jafi-klon i god stand. medfølger pagaj, anker og sæde samt camouflagenet.

Der er lokkeænder i en af prammene der kan tages med.

Skydeprammen ligger ved klubhuset. Brug venligst foreningens jollevogn når prammen transporteres ned til vandet, så bunden på prammen holder længst muligt.
 

Skydepram nr. 2

En Jafi-klon med årekonsoller i god stand. medfølger pagaj (eller årer og åretolde), anker og sæde samt camouflagenet. Der er lokkeænder i en af prammene der kan tages med.

Skydeprammen ligger ved klubhuset. Brug venligst foreningens jollevogn når prammen transporteres ned til vandet, så bunden på prammen holder længst muligt.

Skydepram nr. 3

En Safe-pram med skærm, årekonsoller og motorbeslag. Husk at medbringe pagaj (eller årer og åretolde), anker og sæde når du skal bruge den.Skydeprammen ligger ved klubhuset. Brug venligst foreningens jollevogn når prammen transporteres ned til vandet, så bunden på prammen holder længst muligt.

Roskilde strandjagtsforening

Foreningen blev stiftet den 12. juni 1944. Stiftende generalforsamling blev afholdt i ”Lyngsiestuen” i den for flere år siden nedlagte restaurant Fjordvilla.

I 1949 blev foreningens første bro slået op.

I 1966 købte foreningen det første klubhus.

Efter en gennemgribende renovering flyttede foreningen ind i det nye klubhus i 1997, og jollebroen blev fra Kællingehaven flyttet i den nye havn, tæt ved klubhuset.

Medlemmer kan købe en nøglebrik, hvorefter man har adgang til klubhuset hele døgnet.

Der er oprettet en støtteforening til Roskilde Strandjagtforening for personer, der ikke har erhvervet jagttegn.

 

Search by Tags

© Roskilde Strandjagtsforening 1944