top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Brand varm Monte Carlo skydning 2020

I lørdags d.8/8 holdte Roskilde Strandjagtforening vores meget traditionsrige Monte Carlo skydning. De deltagende strandjægere skyder om det eftertragtede trofæEdderfuglen’. Edderfuglen var en gave til forening da vi holdte vores 40 års jubilæum.


Sidste sommer fejrede foreningen 75 års jubilæum. Edderfuglen er ældre end flere af bestyrelsesmedlemmerne, og et trofæ med stor historie. Mange af vores legender pryder edderfuglens sider.


15 medlemmer var troppet op hos Anders Larsen til træning og efterfølgende konkurrence i 31 graders varme. Heldigvis var flere havestole placeret i skyggen, men selve skydningen foregik i bagende sol. Så hvis man ikke var slidt svedende over nerver, så blev man det hurtigt.


Træningen foregik med blandet succes. Efter konklusionen om at duerne var for svære blev DJ skydevogn rettet til, så duerne var mindre stigende.

Efter træningen kunne vores årlige Monte Carlo skydning starte.

Monte Carlo bagduer går ud på at man ved hver træf går 2 meter baglæns fra maskinen.


Årets Monte Carlo blev vundet 19 meter bag skydevognen.

Sidste års vinder Dan Kestler startede efterfulgte af sidste års anden plads Torben Raunstrup. Efter 17 meter stod der 5 skytter tilbage. Torben Raunstrup, Formand Michael Donstrup, Rune Dooleweerdt, Kasserer Christian Raunstrup og Gordon P. Henriksen.


Kun Rune, Christian og Gordon formåede at ramme bagduen på 17 meter.

En podieplads var sikret. Gordon fejrede det med et udbrud af glæde og løb rundt blandt os andre med hænder i vejret.

Flot skydning af den nye strandjæger, som havde sin første jagtsæson i 19/20 sæsonen.


Ingen formåede at ramme bagduen fra 19 meter. Hvilket betød at en omskydning skulle foregå. Ham der først rammer fra 19 meter vinder edderfuglen.


Rune Dooleweerdt var skarp og i første omskydning træffede han duen. Rune var ikke sikker før Gordon og Christian havde skudt. Christian skød 2 forbier, og det samme gjorde Gordon. Rune Dooleweerdt var fortjent vinder med flot skydning.


Christian Raunstrup ramte i efterfølgende omskydning og sikrede sig andenpladsen. Efterfølgende blev der serveret pølser i skyggen og Rune gav en vinderøl til alle de fremmødte, traditionen tro.


Herefter var der præmieoverrækkelse. Gordon P. Henriksen havde sponseret et eksemplar af han bog “Et liv i fisk” til vinderen.


Efterfølgende var der fri leg og mange duer blev skudt til tilfredsstillelse til de medlemmer som gerne vil træne lidt inden sæsonen start på vandet d.1/9. Mange tak til Anders Larsen for at stille ejendom og grill til rådighed så vores Monte Carlo endnu en gang kunne blive en succes.


Et stort tak fra bestyrelsen skal lyde til de fremmødte som vil deltage i vores aktiviteter. Det giver et gåpåmod og en lyst til at bruge tid på større arrangementer.

Comments


You Might Also Like:
bottom of page