top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Monte Carlo Skydning


Monte-carlo skydning i Roskilde Strandjagtforening

d.10/8 afholdte Roskilde Strandjagt forening deres årlige Monte carlo skydning ved bestyrelsesmedlem Anders.

Der var på dagen 18 deltagere og 16 skytter til konkurrencen.

Efter lidt start problemer med skydevognen, hvor batteriet var helt kaput, og et hurtig besøg i T-Hansen var vi klar til opvarmningen.

Opvarmningen bestod af både af øvede og mindre øvede deltager.

Hvor i dag var der fremmødt garvede strandjægere og skytter som kun lige har fået jagttegn, som stadig mangler at bestå haglskydeprøven.

Kl 14 startede konkurrencen og den sluttede da vi havde rykket os 24 meter bag vognen, hvor en sejrrig Dan Kestler stod tilbage som eneste mand. Ny mand i foreningen, men ikke en ny mand med et gevær.

Flot skydning gjorde at han smuttede sig forbi den mange gange vindene Torben Raunstrup som snuppede andenpladsen foran Thomas Willaing, som i dag leverede pragtfuld skydning efter en tvivlsom opvarmning ;)

Efter konkurrencen grillede vi pølser, som blev indtaget med Anders’ meget stærke chili-ketchup ifølge formand Michael :D

Vi afsluttede dagen med for-sjov skydning hvor der blev imiteret andetræk, og de miljø venlige patroner blev revet væk, og der blev også skudt med lidt luft gevær samt salonriffel.

Alt i alt en dejlig dag i Roskilde Strandjagtforening. Tak til alle dem som mødte op. I har været med til at gøre dagen til en super hyggelig dag.

Vi glæder os til at se jer igen næste år, og forhåbentligt også noget før til nogle af alle vores andre arrangementer.

Et sidste tak skal også lyde til Anders og hans familie for muligheden for at afholde Monte Carlo skydningen ude ved ham!

You Might Also Like:
bottom of page