top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

75 års Jubilæum.


Den 12 Juni 1944 blev vores forening stiftet, lød det fra formand Michael Donstrup foran klubhuset på Roskilde havn.

I en tid hvor strandjagten var for den fattige og op gennem tiden blev brugt som bierhverv for fiskerne.

De var ikke altid så vel set, forklaret Michael, men det jo en helt anden snak i dag. I dag er vi en accepteret del af havnen og fjorden, vores jagtform er velset og attraktiv, nærmest drevet som ekstremsport af nogen. Vi er rundet over et hundrede medlemmer og det er helt fantastisk.

Efter Michaels tale blev der uddelt et højt hurra for foreningen og os alle sammen, hvor på Roskildes Borgmester Joy Mogensen overtog efter hun havde været rundt og sige hej til alle.

Hun fortalte det glædet hende og se en forening med så mange år på bagen og i fremdrift, hvor der i Roskilde var plads til de mange forskellige interesser. Her efter overrækkede hun formanden en fin gave til foreningen og der blev uddelt endnu et højt hurra på bedste Roskilde maner.

Her efter gav kredsformand Ole Jervin fra kreds 7 også nogen finde ord med på vejen, om foreningens lange liv og spirende udvikling.

John friborg, Danmarks Jægerforbunds strand og havjagts koordinator var også deltagende, plus mange flere.

Vi vil gerne på hele foreningens vegne takke alle som deltog i denne dags reception, samt takke mange mange gange for alle de mange og flotte gaver som foreningen har modtaget.

Der skal også lyde en helt særlig tak til Merethe og Johnny for at stå for maden til selve dagen, 1000 tak skal i have.

You Might Also Like:
bottom of page