top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Hed jagt formidling på dyrskue.


Det skulle vise sig at blive en yderst varm dyrskue i år, og de kulde stærke strandjægere der helst bevæger sig ud når frosten slår for alvor til var tæt på at smelte væk.

Det ændret dog ikke på deres faste beslutning om at formidle strandjagten samt meget mere, til de mange gæster der besøgte Roskilde dyrskue ind over weekenden.

800 skolebørn og ca. 75.000 betalene gæster var igennem dyrskues pladsen og mange kom forbi Danmarks Jægerforbunds område. Her stod godt 150 frivillige jæger sammen ind over weekenden der kunne vise og fortælle en masse om natur, jagt, udstyr og vores håndværk plus meget mere.

Malthe og Anders var på pletten om fredagen og kunne således lægge ud med at tage i mod de mange nysgerrige skolebørn og deres lærer. Børnene fik røret ved vores udstoppet fugle og garvet pelse samt truttet og gakket i de mange kald der var taget med, og der blev fortalt og forklaret om de mange fugle og deres forskellighed og hvordan de også kunne jages og spise.

Om Lørdagen stod vejret uændret hen og Torben og Christian stod klar til alle de mange gæste, og kunne fortælle om den fine listejagt på vandet (læs kravlejagt) plus meget mere.

Om søndagen havde Jakob æren med Christian om at være vores ansigt ud af til, en lidt mere mild dag som sluttede af med et par dryp fra himmelen som en fin afslutning.

Igen i år fik vi plejet og styrket vores venskaber med de andre jæger på pladsen og også vækket interessen for vores forening for nye jæger og måske kommende medlemmer.

Vi syntes i den grad det har været en succes, og vi er glade for at give vores bidrage i vores forbund.

Skulle du også have lyst til at formidle om strandjagten og vores forening samt jægerlivet, er du velkommen også finder vi en plads til dig til næste år.

You Might Also Like:
bottom of page