Jagttegn - opstart januar 2022

Tag Jagttegn i Roskilde Strandjagtforening – opstart torsdag d. 6. januar 2022 kl 18.30


Ønsker du at blive jæger og lære om naturen, vildtet og våben, så tilmeld dig til jagttegnsundervisning i Roskildes smukkeste omgivelser – Roskilde Strandjagtforenings lokaler på Roskilde Havn.

Når du tager et jagttegn hos os, så bliver samtidig medlem af Roskilde Strandjagtforening og Danmarks Jægerforbund i 12 måneder helt gratis.

Hvis der er noget du ønsker at vide noget mere om eller har du andre spørgsmål, så kontakt Anders Larsen på mobil 28186828 eller skriv på huntnow.dk@outlook.dk

Det koster 3500kr og de bøger du skal bruge får du online adgang til gratis, da du bliver medlem af vores forening (gratis kursistmedlemsskab i 12 måneder). Du kan også bestille undervisnings bøger på www.jagtproeven.dk - vi bruger bøgerne Jagttegn og Lovsamling til jægeren.

Betaling overføres til bankkonto Reg.nr. 1345 konto.nr. 8983172602 og din tilmelding er først gyldig når vi har modtaget din betaling. HUSK at skriv dit navn på betalingen.

Undervisning hver torsdag kl 18.30 til kl. 20.30. Der bliver serveret kaffe og te, og sodavand kan købes. Forvent 8-10 undervisningsaftener med teori, alt efter behov.

3 lørdage trænes der afstandsbedømmelse og øvelse til den praktiske del af jagttegnsprøven, hvor vi skyder 25 skud til lerduer pr. gang. Du SKAL komme minimum 2 af gangene for at kunne gå op til jagttegnsprøven.


Med en bestået jagttegnsprøve har du mulighed for at gå op til haglskydeprøven, riffelprøven eller bue-prøven, alt efter hvilket jagtform du gerne vil dyrke.

Undervisning er en kombination af selvstudie og traditionel undervisning, der øves prøver inde på www.jagtproeven.dk, som du får en kode til et par dage efter du har modtaget dine bøger, eller vi har oprettet dig som kursistmedlem. Det kursusmateriale vi bruger kan også fås som lydbog, så du kan høre det som podcast. Bøgerne vi bruger er meget pædagogiske, så de bedste betingelser for din læring er til stede, og vi hjælper dig godt igennem forløbet både til undervisningen eller hvis andet behov skulle opstå.

Undervisningen dækker emnerne som du skal op i til jagttegnsprøven. Jagttegnsprøven består af en teoriprøve med 40 spørgsmål, hvor du må have max 4 fejl, samt en praktisk prøve hvor du skal lave afstandsbedømmelse til 6 dyr og du skal skyde til 4 lerduer.


Tilmelding sker til Anders Larsen på mobil 28186828 eller på mail huntnow.dk@outlook.dk.

Med venlig hilsen

Anders Larsen, Anders Bruun Nørring og Johnny Funck Carlsen

Jagttegnsundervisere

Roskilde Strandjagtforening

Strandgade 16

4000 Roskilde

Tlf: 28 18 68 28 (Anders Larsen)

Tlf: 91 56 07 22 (Anders Bruun Nørring)

Tlf: 50 45 54 38 (Johnny Funck Carlsen)

Mail: huntnow.dk@outlook.dk (Anders Larsen)

Mail: hej@abn.dk (Anders Bruun Nørring)

Mail: jagtkursus2015@gmail.com (Johnny Funck Carlsen)

You Might Also Like: