Jagttegn.

Tag Jagttegn i Roskilde Strandjagtforening – opstart første torsdag i februar kl 18.30


Ønsker du at blive jæger og lære om naturen, vildtet og våben, så tilmeld dig til jagttegnsundervisning i Roskildes smukkeste omgivelser – Roskilde Strandjagtforenings lokaler på Roskilde Havn.

Når du tager et jagttegn hos os, så bliver samtidig medlem af Roskilde Strandjagtforening og Danmarks Jægerforbund i 12 måneder helt gratis.

Hvis der er noget du ønsker at vide noget mere om eller har du andre spørgsmål, så kontakt Anders Larsen på mobil 28186828 eller skriv på huntnow.dk@outlook.dk

Det koster 2500kr og så skal du selv bestille undervisnings bøger på www.jagtproeven.dk

Betaling overføres til bankkonto Reg.nr. 1345 konto.nr. 8983172602 og din tilmelding er først gyldig når vi har modtaget din betaling. HUSK at skriv dit navn på betalingen.

Undervisning hver torsdag kl 18.30 til kl. 20.30. Der bliver serveret kaffe og te, og sodavand kan købes.

3 lørdage trænes der afstandsbedømmelse og øvelse til den praktiske del af jagttegnsprøven, hvor vi skyder 25 skud til lerduer pr. gang. Du SKAL komme minimum 2 af gangene for at kunne gå op til jagttegnsprøven.


Med en bestået jagttegnsprøve har du mulighed for at gå op til haglskydeprøven, riffelprøven eller bue-prøven, alt efter hvilket jagtform du gerne vil dyrke.

Undervisning er en kombination af selvstudie og traditionel undervisning, der øves prøver inde på www.jagtproeven.dk, som du får en kode til et par dage efter du har modtaget dine bøger. Det kursusmateriale vi bruger kan også fås som lydbog, så du kan høre det som podcast. Bøgerne vi bruger er meget pædagogiske, så de bedste betingelser for din læring er til stede, vi hjælper dig godt igennem forløbet både til undervisningen eller hvis andet behov skulle opstå.

Der er undervisning hver torsdag kl. 18.30 fra februar til slut maj i 2 timer. Vi tager pauser løbende efter behov.

Undervisningen dækker emnerne som du skal op i til jagttegnsprøven. Jagttegnsprøven består af en teoriprøve med 40 spørgsmål, hvor du må have max 4 fejl, samt en praktisk prøve hvor du skal lave afstandsbedømmelse til 6 dyr og du skal skyde til 4 lerduer.

Med venlig hilsen

Anders Larsen & Anders Bruun Nørring

Jagttegnsundervisere

Roskilde Strandjagtforening

Strandgade 16

4000 Roskilde

Tlf: 28 18 68 28 (Anders Larsen)

Tlf: 91 56 07 22 (Anders Bruun Nørring)

Mail: huntnow.dk@outlook.dk (Anders Larsen)

Mail: hej@abn.dk (Anders Bruun Nørring)

You Might Also Like: