top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Hyggetur til KFK

Søndag den 28 marts havde seks medlemmer fra foreningen taget til København flugtskydnings klub, gensyns glæden ved at se andre fra foreningen var høj og et nyt medlem havde også taget den lange tur til skydebanen.

Der blev grint og hygget i bedste stil og der er ingen tvivl om at oplukningen i forhold til udendørs aktiviter har været savnet.

Der blev skudt til alle de lerduer der stort set kunne præsentere sig på forskellige måder og hver og en fik grint og udmærket sig i sammensværget med hinanden mens det bragede løs på banen,

De bedste skud blev afgivet efter en smule vennelig drilleri og en smule pres med et stort smil på, alle vel vidende om at fremtiden forhåbentlig så væsentligt lyser ude for forenings aktiviteter.

Og selv om der er langt eller højt til vi alle igen må mødes så det bestemt værd at strække halsen og kigge efter, som var det en af de høje spidsduer.

Vi håber selvfølge på flere dage med tilslutning og nye medlemmer som dukker op til de forskellige aktiviteter, så husk og holde øje med vores facebook og tryk meget gerne deltage hvis du ved du vil deltage så andre kan se der er tilslutning til arrangementet.


Comments


You Might Also Like:
bottom of page