top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Roskilde Dyrskue


Igen i år var Roskilde strandjagtforening repræsenteret på årets Roskilde Dyrskue.

"Vi føler at det fortsat er en rigtig vigtig opgave at være med til at bidrage til det store frivillige arbejde der ligger i at formidle naturen og jagten på Roskilde Dyrskue" fortæller Formand Michael Donstrup og forsætter "Der har været meget opmærksomhed omkring vores stand, og de mange frivillige gør en kæmpe indsats her ude"

Vores nye Jagt-tegns underviser "Johnny Funck Carlsen" deltog også en af dagene, hvilket har givet rigtig god mening. Vi når hele vejen rundt om jagten, fra aspirant, til hardcore strand og hav jæger og der er mange der er meget interesseret i jagt formen

Hver dag har vi været ude på opvisnings pladsen på Dyrskuet og lavet opvisning og fortalt om vores jagt form, og det har også tiltrukket opmærksomhed.

Alt i alt gør alle de mange jægere et kæmpe arbejde med hver deres særlige interesse og de burde alle belønnes, her mangler intet.

Claus Lind Christensen "formand for Danmarks Jægerforbund" kom også forbi vores stand og det fik vi en lille video ud af som I kan se her under.

Alt i alt har det igen været en fantastisk oplevelse hvor vi både får vist hvem vi er og formidlet jagten og naturen, men også hvor vi styrker og skaber nye bånd med andre jægere og foreninger, og det forventer vi at vi vil forsætte med.

You Might Also Like:
bottom of page