top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Standerhejsning & Hornfisketur


Klokken 08:00 samlede folk sig traditionelt ved klubhuset til den årlige standerhejsning med efterfølgende morgenmad inden der blev draget på vandet efter hornfisk.

Formanden sagde et par fine ord, og vores smukke flag blev hejst og der blev udråbet tre gange højt hurra for vores forening inden vi satte os til bords og indtog en solid morgenmad med alt hvad hjertet kan begære.

Derefter gik 21 mand til deres både og kajakker med drømmen om at være en af dem der skulle gå hjem med dagens flotte præmier som var sponsoreret af Jagt & Lystfiskerhuset i Roskilde.

Vejret var helt perfekt og en del af de sejlene havde vist glemt solcremen der hjemme,

for de havde tydeligvis skiftet til farven rød da de kom retur fra vandet af.

Klokken 14:00 var sidste chance for indvejning og alle nået igen i år at komme ind til tiden, lidt før klokken 14 begyndte de første storfanger at melde deres ankomst ved klubhuset og fik lagt de først fisk på paraden.

Der tegnede sig hurtigt et billede af det havde været sparsomt med hornfisk ude i området, til gengæld havde der været godt gange i sølvtøjet ude på fjorden.

Vinderene skulle findes og præmierne fordeles, og der blev målt og vejet til den helt store guldmedalje.

Vinderen for største hornfisk gik til Peter Christensen.

Vinderen for næststørste hornfisk gik også til Peter Christensen.

Vinderen for flest fanget hornfisk gik sørme også til den storfangene Peter Christensen.

Vinderen for største ørred gik til Torben Raunstrup

Der ud over fik vores 2 junior fisker også hver en præmie for deres deltagelse i konkurrencen.

Der skal lyde et stort tillykke til vinderne og et kæmpe tak til alle der deltog, det dejligt og se liv i klubhuset.

Vi skulle også hilse og sige at røget hornfisk er en helt fortræffelig spise og kan laves uden en røgovn. Anders har lavet lidt på hans Weber grill og sendt os fremgangs metoden.

Jeg saltede dem i koldt vand med 80g salt per litter vand også et godt skud rørsukker i ca 7 timer. Jeg lagde den i en 11l frostpose uden Hoved da jeg ikke har så meget plads i grillen. Skyllede dem af og duppede dem tørre også hang de til tørre udenfor natten over, under halvtag i ca 8 timer. Jeg tænde om morgen ca. 12 14 kul og to først ca. 5 tænde kul i en bakke og dækket den med bøgesmuld så varmen var lav og røgen tyk. Suppleret med mere smuld når røgen begyndte at ophøre. Efter en 40min så hældte jeg restkullene på så temperturen kom lidt op lidt tid, også dækket jeg det med smuld også fik den en en halv time hvor jeg supplere med smuld når der ikke røgen begyndte at forsvinde. Det var vist ca. Sådan. Velbekommen.

You Might Also Like:
bottom of page