top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Skydebanetur til Stenløse-Veksø Jagtforening

Roskilde Strandjagtforening var D. 20-07 inviteret op til vores gode 'venneforening' Stenløse-Veksø, som tak for at vi i den forgangne sæson havde inviteret deres medlemmer med på strandjagt. Vi var 11 deltagende fra Roskilde Strandjagtforening. Vi blev delt op i 2 hold og gik en tur på deres skønne skydebane som ligger i en naturflot ådal.

Stenløse-Veksø jagtforening havde samme dag 75 års jubilæum, og et stort tillykke skal lyde for os til dem. Det er en gammel og traditionsrig forening, ligesom vores egen. Det blev også markeret med en flot tale for deres formand Tonny, hvor historien bag foreningen blev gennemgået i detaljer. En forening som altid har formået at genrejse sig selv.

Duerne var udfordrende og den drilske sidevind gav sjove sideduer, hvor højreduerne steg voldsomt og venstre duerne blev meget flade. Vi var blevet udstyret med Tony og Rasmus fra Stenløse-Veksø jagtforening som skulle vise os rundt på deres flotte bane. Banen, som til tider, blandt andet havde udfordring med at der står op til en halv meter vand på, når åen løb over sine breder. Top 3 af dagens bedste skytter bestod af Christian Raunstrup med 36/40, Torben Raunstrup med 31 og Daniel Rubæk med 29 træffere.

Til sidst prøvede strandjægere sig af med en, for mange, ny disciplin skeet. Vi blev hurtigt enige om at det mindede om at skyde krikænder sent på et aftentræk, hvor reflekserne blev udfordret til deres maksimum. Vi håber at vi i fremtiden må komme op og prøve flere kræfter af med deres skeet bane.




Vi vil gerne takke Stenløse-Veksø for et rigtig godt arrangement oveni i deres jubilæum, og vi glæder os allerede til at have dem med på jagt igen til september. Det er fantastisk når to foreninger kan samarbejde, og introducere hinandens medlemmer til nye ting.


Billeder og video







You Might Also Like:
bottom of page