top of page

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Et nyt håb.

En skydebanetur med både nye jagttegns aspiranter, gamle garvet strandjæger og muligvis kommende aspiranter, gav nyt håb efter en lang ned-lukning grundet covid-19.


Dan.K, Christian.R, Celine.D, Daniel.D, Bertil.S


Mandag den 6 juli var der planlagt en fælles skydebanetur på Skovbo skydebane og efter en lang periode med aflysninger af arrangementer lykkes det endelig at gennemføre et forenings arrangement med god tilslutning. Tolv personer med humøret i top havde sluttede sig denne fælles skydebanetur ved Skovbojagtforening, og grundet den gode tilslutning delte de sig op i to hold.


Torben.R, Anders.L, Vagn.J, Hannibal.H, Gordon.H, William.L


Grupperne blev delt godt op så der både var nye og gamle kræfter i hver gruppe samt skydeinstruktør i begge grupper.



Hvilke af de to grupper der klaret sig bedst meldte historien intet om, og for flere var det første gang siden nedlukningen af Danmark at de var på skydebanen og få banket rusten af bøssen.


For andre var det allerførste gang de stod med et haglgevær i hånden og kunne imponere den ældre generation, også var dem dem der var igang med at træne sig op til en forhåbentlig kommende haglskydeprøve.


Efter alle var nået en runde på jagtbanen stod den på noget så jagt relevant som ukendt sporting, hvilken kort fortalt handler om at skyde en sporting serie hvor man ikke ved hvor lerduerne kommer fra.


Den form for skydning skabet en masse gode grin med undervej i den udfordrende skydeøvelse og var en helt glimmerende måde at afslutte skydningen på, hvor efter den stod på en tår og drikke sammen inden der blev takket af og sagt på gensyn.


Det er helt klart nogen ture vi kun kan opfordre til at flere deltager i, god træning og yderst socialt arrangement.


Med venlig hilsen Bestyrelsen.

You Might Also Like:
bottom of page